Letselschade advocaat in Amsterdam

Heeft u letselschade opgelopen en bent u woonachtig in de regio Amsterdam? Advocatenkantoor Van Berk is gespecialiseerd in letselschade en in heel Nederland werkzaam, ook in Amsterdam en omgeving.

Advocatenkantoor Van Berk neemt het gehele juridische traject voor u uit handen en we maken ons sterk voor u in alle fasen van uw zaak.

U kunt ons gemakkelijk bereiken op telefoonnummer: 06 120 67 659 of op telefoonnummer: 035 58 82 489 of neem contact op via ons contactformulier.

De gevolgen van een ongeval
Iedereen kan betrokken raken bij een ongeval. Een ongeval kan vervelende en ingrijpende gevolgen hebben. Medische behandelingen, beperkingen in de huishouding, onderhoud van de woning, gederfde inkomsten, tijdelijke of gehele arbeidsongeschiktheid. Daarnaast kan er schade aan de auto, reparatiekosten en overige zaakschade zijn opgetreden. Kortom, uw leven heeft onverwachts een andere wending genomen en door een ongeval kunnen grote persoonlijke belangen op het spel komen te staan.

Advocatenkantoor Van Berk
Hoe kunt u uw belangen zo veel mogelijk veiligstellen? Door inschakeling van een goede letselschade advocaat in de omgeving van Amsterdam. Advocatenkantoor Van Berk is gespecialiseerd in letselschade. We behartigen uitsluitend de belangen van slachtoffers.

Advocatenkantoor Van Berk staat u graag bij in letselschade veroorzaakt door:

 • verkeersongeval met auto, fiets, scooter, motor/bromfiets of als voetganger
 • whiplash
 • medische fout
 • bedrijfsongeval (een ongeval op het werk)
 • letsel bij een kind
 • letsel door een dier (bijvoorbeeld gewond geraakt door een paard of gebeten door een hond)
 • overlijdensschade (schade door overlijden) en shockschade
 • wegbeheerdersaansprakelijkheid (gebreken aan de weg)
 • bijstand bij afwikkeling Schadeverzekering voor inzittenden (SVI) / Ongevallen inzittenden verzekering (OVI)
 • letselschade door niet aangeboren hersenletsel (NAH)
 • brandwonden door wax behandeling
 • letselschade door harsbehandeling of ontharingsbehandeling
 • letselschade door cosmetische pedicure.

Daarnaast kunt u als passagier letselschade hebben opgelopen. Bijvoorbeeld als u gewond bent geraakt als inzittende van een auto of als opzittende van een motorfiets, bromfiets of scooter.

Letselschade na aanval door een dier?

Bent u door een dier (bijv. hond) gebeten, aangevallen of omver gelopen? Heeft u daardoor letsel opgelopen? Dan heeft u recht op vergoeding van uw letselschade! Letselschade advocaat Van Berk kan uw belangen goed behartigen.

Als u door de hond van een ander wordt gebeten, aangevallen of omver gelopen, dan heeft u bijna altijd recht op vergoeding van deze letselschade. Ook andere zaakschade is mogelijk. Bijvoorbeeld:

 • huishoudelijke hulp,
 • medische kosten,
 • gemist inkomen én
 • smartengeld.

Een rechtvaardige vergoeding van uw letselschade

Het kan soms zijn dat de verzekeraar van de eigenaar of bezitter van het dier zelf met u uw schade regelt. Helaas kunt u nooit weten of die verzekeraar uw schade volledig vergoedt.

Want daarvoor mist u nu eenmaal de benodigde kennis en ervaring op het gebied van letselschade. Samen met u zorgen wij dat u krijgt waar u recht op heeft.

U bent gevallen of omver gelopen door een hond (of een ander dier). Of u bent aangevallen of gebeten door een hond, dan heeft dat emotioneel en fysiek een grote impact.

Of u nu een grote of kleine schade heeft, een bezoek bij u thuis is altijd mogelijk (binnen 48 uur). Een bezoek aan huis is onze gratis extra service en kan door heel Nederland plaatsvinden. Gedurende dit bezoek wordt in alle rust de mogelijkheden van uw casus met u besproken en bepaald wat de beste weg is om uw schade te verhalen. Dit gesprek is vrijblijvend en gratis voor u! Omdat wij ons de impact realiseren!

Knieletsel

Regelmatig zijn er nieuwe zaken op het kantoor van cliënten met knieletsel. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om knieletsel als afgescheurde kruisbanden, gebroken knieschijven, een gescheurde meniscus.

Een bedrijfsongeval of een werkongeval kunnen de oorzaak van een knieletsel zijn.

U kunt te maken krijgen met allerlei kostenposten:

 • kosten voor medische behandeling
 • kosten van re-integratie
 • reiskosten (naar bijv. de fysiotherapeut en artsen)
 • inkomstenverlies
 • kosten voor rechtsbijstand
 • kosten voor huishoudelijke hulp

Financiële gevolgen van knieletsel

Is een andere partij aansprakelijk voor het knieletsel dat u overkomen is, dan kunt u diegene aansprakelijk stellen en een schadevergoeding eisen. Ons kantoor kan u daarbij helpen – gratis. Wij gaan voor u na wie verantwoordelijk is voor het ongeval en stellen deze partij schriftelijk aansprakelijk. Bij aansprakelijkheid wordt er in een zo vroeg mogelijk stadium om een voorschot gevraagd.

Bij Advocatenkantoor Van Berk bent u verzekerd van een deskundige behandeling van uw letselschadezaak. We nemen het gehele juridische traject voor u uit handen en maken ons sterk voor u in alle fasen van uw zaak.

Bezoek in Amsterdam

In principe leggen wij voor elke letselschadezaak een huisbezoek bij de cliënt af. Dit is voor u als cliënt prettig, maar zeker ook voor de advocaat want elke letselschadezaak en cliënt is anders. Bovendien worden met een huisbezoek in Amsterdam alle schadecomponenten in beeld gebracht, zijn alle papieren bij de hand, en de advocaat kan met u direct in uw zaak de vervolgstappen bespreken. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend, ook als u woont in de omgeving van Amsterdam.

Kosten

Bijstand door een advocaat in letselschade is bijna altijd gratis. Onze kosten worden bij erkenning van de aansprakelijkheid op de verzekeraar verhaald.

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak, een vraag, of een (kort) advies.